Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Fashion-book.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta,scopuri statistice, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului.

Utilizatorii Fashion-book.ro pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere,utilizatorul poate trimite email la adresa din sectiunea contact a site-ului

Magazinul online Fashion-book.ro isi ia angajamentul de a proteja informatiile personale pe care ni le furnizezi, astfel se obliga sa nu faca publice bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale, sa nu furnizeze adresa de email,numarul de telefon unor terte persoane etc.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare, in situatia aparitiei unui litigiu se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila iar daca acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din raza teritoriala unde firma noastra isi are sediul, respectiv Bucuresti.